fbpx
✔ Fast frakt 50kr ✔ Kundeservice på chat, epost og telefon ✔ Faktura & delbetaling

REKLAMASJON & RETUR

RETUR OG ANGRERETT

Etter forbruksloven har du full angrerett i 14 dager (ved kjøp på nett) etter at du har mottatt bestillingen din. Dette gjelder også salgsvarer. Når en bestilling returneres, må varen være ubrukt, etikettene må være på, og varen må returneres i originalemballasjen samt at returskjema må fylles ut.

 

Kunden må dekke porto kostnader selv, når de returnerer varer. Kunden er selv ansvarlig for at pakken kommer tilbake til oss, med innholdet du ønsker å returnere i pakken vi mottar. Når en retur er registrert hos oss, skal du som kunde selvfølgelig ikke betale for de varene du har returnert.

 

Angreretten gjelder ikke varer som av hygieniske årsaker ikke kan selges på nytt. Vi gjør dermed oppmerksom på at varer som undertøy, øredobber, sminke, og kosmetikk ikke kan returneres eller byttes.

RETUR OG BYTTE

Dersom du ønsker å bytte en vare kjøpt hos oss fyller du ut vedlagt angrerettskjema og returnerer varen til oss.
Returer og bytter må sendes til MAGMALOU AS, SKOVVEIEN 8, 0257 OSLO.

 

Vi anbefaler at du sender returen som en ”Norges Pakke”, slik at den både er forsikret og søkbar. Hvis du velger å sende pakken uten sporing, altså ikke som ”Norges pakke” vil pakken ta lengre tid før den blir sendt og det er på eget ansvar, da den ikke kan spores opp. Pakken er kjøperen sitt ansvar helt til den har kommet frem til oss.
Retur skal betales av kunden på postkontoret. Unntak av godkjent krav, da vil frakt og retur bli refundert tilbake til kunden. Hvis du ønsker å bytte til en annen vare/farge, strl eller annet, er det samme returprosess. Ta kontakt med oss på post@magmalou.com eller live chat mellom kl 10-16, for evt returskjema.

REFUSJON

Når vi mottar retur, vil du motta en bekreftelse på e-post fra oss. Vi vet hvor viktig det er for deg å få pengene raskt tilbake, så vi prioriterer å sette pengene tilbake på kontoen din så fort som mulig. Vanligvis overfører vi beløpet for retur samme dag som vi mottar returen. Ved kortbetaling vil pengene overføres til betalingskortet du benyttet når du gjennomførte bestillingen. Transaksjonen kan ta alt mellom 1-10 dager før pengene er tilbake på ditt betalingskort. NB! Husk å sende ditt fulle navn, kontonummer, og telefonnummer.

 

Dersom du har benyttet deg av Collector faktura/delbetaling og leverer tilbake hele, eller deler av din bestilte ordre, oppdaterer vi fakturaen din med det sammen vi mottar returen. Husk at du vil få et fakturagebyr på 29,- som betales selv om du returnerer varene. Hvis du allerede har betalt fakturaen din, ber vi deg skrive ditt kontonummer på returskjemaet slik at vi kan tilbakebetale restbeløpet.

REKLAMASJON

Hvis det er en defekt ved varen, har du reklamasjonsrett i 2 år fra datoen du mottok varen. Dette forutsetter at du gir oss beskjed innen rimelig tid, og at du viser til kvittering og/eller ordrenummer på at varen er kjøpt hos oss innen de 2 årene. Reklamasjonsretten bortfaller dersom produktet er unormalt mye brukt eller vasket feil.

Ved reklamasjon sender du en mail til oss på post@magmalou.com. Vi dekker selvfølgelig returkostnader på reklamasjonen.