fbpx
✔ Fast frakt 50kr ✔ Kundeservice på chat, epost og telefon ✔ Faktura & delbetaling

KJØPS-BETINGELSER

BETALING

Priser i nettbutikken vår er oppgitt i NOK inkl. mva.
Dersom du er under 18 år må du ha tillatelse av foresatt/verge for å bestille produkter hos oss.
Du har to betalingsalternativer når du handler i vår nettbutikk:

 

Betaling med Visa / Mastercard
Hvis du velger å betale med kort, reserveres beløpet på ditt betalingskort frem til bestillingen din sendes fra oss.

 

Collector faktura
Samarbeid med Collector Bank AB tilbyr vi betaling med Collector Checkout. Collector Checkout samler alle de viktigste betalingsmåtene i en og samme løsning. Velg mellom direktebetaling med kort, faktura eller delbetaling (betalingsalternativene kan variere over tid). Du bestemmer selv hvilken betalingsmåte du ønsker å benytte i kassen, før du bekrefter kjøpet. Kort- og bankbetalingen skjer smidig uten at du behøver å forlate siden.Faktura eller delbetaling innebærer at du får varene hjem til deg før du betaler. Du kan deretter velge om du vil betale hele beløpet med en gang, eller om du ønsker å dele det opp i mindre deler. Forfallsdatoen kan variere, og angis på faktura eller delbetalingsanvisningen som sendes til deg. Leveringsmåten samt eventuelle avgifter vises i kassen før du bekrefter kjøpet.

For at du skal kunne velge faktura eller delbetaling må du oppgi adressen din (den som er registrert i folkeregisteret) som leveringsadresse, og du må ha fylt 18 år når du bestiller. En mindre kredittvurdering vil bli utført, og dette innebærer at dine kredittopplysninger blir innhentet. Ved forsinkelser eller manglende betaling blir det bli lagt til en forsinkelsesavgift samt forsinkelsesrenter.

På minside.collector.no kan du se en oversikt over alle ubetalte faktura fra Collector Bank.

For å se fullstendige vilkår for Collector Faktura se linkene nedenfor:

Alminnelige vilkår faktura og kontokreditt
https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/CHECKOUT/Credit_terms_All_NO.pdf

Standardiserte europeiske opplysninger om forbrukerkreditt
https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/CHECKOUT/SECCI_NO.pdf

 

Du kan velge å betale hele beløpet med en gang eller dele opp betalingen i mindre deler hvis du ønsker det. For å delbetale kjøpet kreves det at du inngår en kredittavtale med Collector bank, før fakturaen forfaller til betaling. Dette gjør du enkelt ved å signere og sende inn kredittavtale, gå inn på Mine Sider (minside.collector.no) for en beskrivelse av hvordan dette gjøres. Når du inngår kredittavtale kan du velge å delbetale opp til 36 måneder, ved å betale minstebeløpet som er angitt på fakturaen. Ved delbetaling beregnes kredittrente med 22 % og administrasjonsgebyr på 39 NOK per måned. Ved et kredittkjøp vil det tas en kredittsjekk på deg som kunde, med kredittopplysninger. Hvis betalingen er forsinket eller uteblir vil det debiteres en avgift samt forsinkelsesrente.
For å se fullstendige vilkår for Collector Faktura klikk deg inn på linkene: Alminnelige vilkår faktura og kontokreditt og Standardiserte europeiske opplysninger om forbrukerkreditt og elektronisk gjenpartsbrev.

LEVERINGSMETODER

Vi sender dessverre ikke pakker til adresser uten for Norges fastland.
Du har to leveringsalternativer i vår nettbutikk:

 

Servicepakke – Posten/Bring
Når du handler i nettbutikken vår, kan du få tilsendt bestillingen din for fast frakt på 50 kr. Servicepakke fra Posten/Bring sendes med sporing til ditt nærmeste postkontor. Du mottar en SMS og/ eller mail når sendingen er ankommet postkontoret.

Hente i butikk
Vi tilbyr deg muligheten til å hente bestillingen din gratis i butikken vår i Skovveien 8. Du oppgir ordrenummeret ditt i kassen når du henter pakken. Vær oppmerksom på at du ikke kan hente ut bestillingen din før du har fått bekreftelse på at pakken er klar til å hentes. Hvis du henter bestillingen din i butikk, starter angreretten å løpe 5 virkedager etter at bestilling blir registrert og du får beskjed om at pakken er klar for henting. NB! Det er kun personen som har bestilt pakken som kan hente den ut – og legitimasjon er pålagt.

 

LEVERINGSTID

Leveringstiden er normalt 1-4 virkedager etter at pakken er sendt fra oss. I perioder med stor pågang kan leveringstiden være noe lengre. Om du ikke har mottatt pakken din i løpet av 12 dager er du som kunde selv ansvarlig for å kontakte oss. Etter en måned anses varen som levert.

Hvis du ikke henter pakken din på postkontoret og bestillingen returneres til oss vil  du belastes med et gebyr på 250kr.

Du er selv ansvarlig for å oppgi riktig e-post og telefonnummer ved bestilling. Vær oppmerksom på at mail kan havne i spam-filteret, det kan dermed være lurt å sjekke søppelposten.

REKLAMASJON

Hvis det er en defekt ved varen, har du reklamasjonsrett i 2 år fra datoen du mottok varen. Dette forutsetter at du gir oss beskjed innen rimelig tid, og at du viser til kvittering og/eller ordrenummer på at varen er kjøpt hos oss innen de 2 årene. Reklamasjonsretten bortfaller dersom produktet er unormalt mye brukt eller vasket feil.

Ved reklamasjon sender du en mail til oss på post@magmalou.com. Vi dekker selvfølgelig returkostnader på reklamasjonen.

RETUR OG ANGRERETT

Etter forbruksloven har du full angrerett i 14 dager (ved kjøp på nett) etter at du har mottatt bestillingen din. Dette gjelder også salgsvarer. Når en bestilling returneres, må varen være ubrukt, etikettene må være på, og varen må returneres i originalemballasjen samt at returskjema må fylles ut.

 

Kunden må dekke porto kostnader selv, når de returnerer varer. Kunden er selv ansvarlig for at pakken kommer tilbake til oss, med innholdet du ønsker å returnere i pakken vi mottar. Når en retur er registrert hos oss, skal du som kunde selvfølgelig ikke betale for de varene du har returnert.

 

Angreretten gjelder ikke varer som av hygieniske årsaker ikke kan selges på nytt. Vi gjør dermed oppmerksom på at varer som undertøy, øredobber, sminke, og kosmetikk ikke kan returneres eller byttes.

RETUR OG BYTTE

Dersom du ønsker å bytte en vare kjøpt hos oss fyller du ut vedlagt angrerettskjema og returnerer varen til oss. Returer og bytter må sendes til MAGMALOU AS, SKOVVEIEN 8, 0257 OSLO. Vi anbefaler at du sender returen som en ”Norges Pakke”, slik at den både er forsikret og søkbar. Hvis du velger å sende pakken uten sporing, altså ikke som ”Norges pakke” vil pakken ta lengre tid før den blir sendt og det er på eget ansvar, da den ikke kan spores opp. Pakken er kjøperen sitt ansvar helt til den har kommet frem til oss.

 

Retur skal betales av kunden på postkontoret. Unntak av godkjent krav, da vil frakt og retur bli refundert tilbake til kunden. Hvis du ønsker å bytte til en annen vare/farge, strl eller annet, er det samme returprosess. Ta kontakt med oss på post@magmalou.com eller live chat mellom kl 10-16, for evt returskjema.

REFUSJON

Når vi mottar retur, vil du motta en bekreftelse på e-post fra oss. Vi vet hvor viktig det er for deg å få pengene raskt tilbake, så vi prioriterer å sette pengene tilbake på kontoen din så fort som mulig. Vanligvis overfører vi beløpet for retur samme dag som vi mottar returen. Ved kortbetaling vil pengene overføres til betalingskortet du benyttet når du gjennomførte bestillingen. Transaksjonen kan ta alt mellom 1-10 dager før pengene er tilbake på ditt betalingskort. NB! Husk å sende ditt fulle navn, kontonummer, og telefonnummer.

 

Dersom du har benyttet deg av Collector faktura/delbetaling og leverer tilbake hele, eller deler av din bestilte ordre, oppdaterer vi fakturaen din med det sammen vi mottar returen. Husk at du vil få et fakturagebyr på 29,- som betales selv om du returnerer varene. Hvis du allerede har betalt fakturaen din, ber vi deg skrive ditt kontonummer på returskjemaet slik at vi kan tilbakebetale restbeløpet.

FØLGENDE KAN OPPSTÅ

Skrivefeil
Et produkt kan være utsolgt
Farger kan avvike fra virkeligheten
Avvik kan oppstå, da vårt lager reguleres elektronisk og det samkjøres med butikk

MAGMALOU AS

Org nr: 896 510 312
Skovveien 8
0257 OSLO
Telefon +47 97 04 18 88
E-post: post@magmalou.com

Våre kundeopplysninger oppbevares etter norsk lov, og vil IKKE bli delt med/solgt til en tredje part. MAGMALOU AS er ansvarlig for kredittkorttransaksjoner gjort gjennom denne nettbutikken.

Alt innhold av tekst og bilder tilhører MAGMALOU AS. Hvis bilder på instagram/facebook eller andre sosiale medier repostes skal bildene TYDELIG merkes med #repost @magmalou.