fbpx
✔ Fast frakt 50kr ✔ Kundeservice på chat, epost og telefon ✔ Faktura & delbetaling

FRAKT & LEVERING

LEVERINGSMULIGHETER

Vi tilbyr dessverre ikke levering til adresser utenfor Norges fastland. Vi tilbyr to leveringsalternativer i vår nettbutikk:

 

Servicepakke – Posten/Bring
Når du handler i nettbutikken vår, kan du få tilsendt bestillingen din for fast frakt på 50 kr. Servicepakke fra Posten/Bring sendes med sporing til ditt nærmeste postkontor. Du mottar en SMS og/ eller mail når sendingen er ankommet postkontoret.

 

Hente i butikk
Vi tilbyr deg muligheten til å hente bestillingen din gratis i butikken vår i Skovveien 8. Du oppgir ordrenummeret ditt i kassen når du henter pakken. Vær oppmerksom på at du ikke kan hente ut bestillingen din før du har fått bekreftelse på at pakken er klar til å hentes. Hvis du henter bestillingen din i butikk, starter angreretten å løpe 5 virkedager etter at bestilling blir registrert og du får beskjed om at pakken er klar for henting. NB! Det er kun personen som har bestilt pakken som kan hente den ut – og legitimasjon er pålagt.

LEVERINGSTID

Ordren din vil normalt bli sendt mellom 1-4 virkedager etter bestilling, og vil ta 1-3 virkedager før pakken blir levert. Om du ikke har mottatt pakken din i løpet av 12 dager er du som kunde selv ansvarlig for å kontakte oss. Etter en måned anses varen som levert. Vi benytter oss av Bring ved våre leveranser. Pakken blir levert til ditt nærmeste postkontor. Hvis du ikke henter pakken din på postkontoret og bestillingen returneres til oss vil du belastes med et gebyr på 250 kr.
Du er selv ansvarlig for å oppgi riktig e-post og telefonnummer ved bestilling.

JEG HAR IKKE MOTTATT ORDREBEKREFTELSE

Hvis du ikke har mottatt ordrebekreftelse på mail innen kort tid etter du har bekreftet din bestilling, kan det mulig ha oppstått en feil ved ditt kjøp. Vi ber deg derfor ta kontakt med kundeservice enten på mail eller chat (10-16). Vær oppmerksom på at mail kan havne i søppelpost, så sjekk dette før du kontakter oss.

HVA KOSTER FRAKT?

Vi har fast frakt på 50 NOK på alle bestillinger i nettbutikken.