fbpx
✔ Fast frakt 50kr ✔ Kundeservice på chat, epost og telefon ✔ Faktura & delbetaling

Designerpraten: Vanessa Rudjord x byMAGMALOU

Oslo Runway er i gang, og det er klart for tre fulle dager med visninger. På programmet står både etablerte designere som har vært med helt siden starten, nykommere som er med for første gang og noen gjengangere, som for eksempel byMAGMALOU som viser for tredje gang under den nye, norske moteuka. Vi tok en prat med designer Marthe Kveli Valeberg om visningen og samarbeidskolleksjonen med Vanessa Rudjord. 

LES OGSÅ: byMAGMALOU: – Takknemlige hvis vi blir lagt merke til

I forkant av Oslo Runway tar vi en prat med designerne som viser i løpet av de tre dagene – se intervjuet vi gjorde med Maud og Fram, som tyvstartet med samarbeidsvisning i kulturkirken JakobTom Wood som er klar for sin andre runde Oslo RunwayLine of Oslo som sier det er viktig å støtte opp under norsk designbyTiMo som den siste tiden har hatt en internasjonal oppturIBEN som har lagt visningen til Deichmanske bibliotekMAYOW som tar med streetwear til moteukenHaikW/ som bryter med sesongsystemetKjell Nordström, kjent som Baron von Bulldog, som har designet sin første kvinnekolleksjon og Fam Irvoll som sier hun vil ha noe å melde for å holde visning.

– Dere kan vente dere en gjeng sexbomber iført klassiske plagg alle jenter trenger i garderoben. Eller trenger og trenger. Plagg jeg håper alle jenter vil ha i skapet. Jeg har designet en kolleksjon bestående av alle drømmeplaggene mine og det har vært en sann glede hele prosessen, sier Vanessa Rudjord til VIXEN.

Lorem ipsum dolor sit amet isse potenti. Vesquam ante aliquet lacusemper elit. Cras neque nulla, convallis non commodo et, euismod nonsese.